~~~

~~~

Ahmad Uzair

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, May 15, 2009

~semangat PDTAG~

salam perpaduan....wah....heehehhe
hmm...firstly nak ucap tahniah kat pasukan bola jaring PDTAG sbb berjaya membuktikan kemampuan anda smua....tahniah pengurus....tahniah penasihat....tahniah player.....al-mklum ler kbykknya masih amatur lg...termasuk la aku ni...hehheh...tangan bangku...ekekekke.... kwn2 kn sayer da ckp sayer YAKIN dgn anda semua....heheheh....nnt sayer blanjer choki2 ea....ehehee...
Smlm telah berlangsungnya perlawanan persahabatan di antara Pejabat Daerah dan Tanah Alor Gajah dan Pejabat Daerah dan Tanah Port Dickson sempena lawatan mereka ke PDTAG.....
** tengkiu ea org PD sudi dtg ke Alor Gajah ni....hehehe...klu d bajet lbh kami akn ke sana pula ea...hehe..
d 3 game yg berlgsung...badminton,bola tampar(lelaki) dan Bola Jaring.....
well...aku plg xcited bola jrg la wei....mgkn kerana saling memberikan keyakinan , team ni dpt survive.... w'laupun byk suara2 sumbg yg xyakin ngan team ni tp da terbukti mereka silap beb...ehheheh....
ni aku nak share gmbr2 yg sempat dirakamkan....
sebelum perlawanan....baris dulu...salam2....

da start game....cayalah..terutamanya yg GA tu...hehehe

da habis da....salam2 persahabatan...kalah menang adat pertandingan....



PDTAG VS PDTPD


Bola tampar lelaki pun menang jugak...ehehhee tahniah la.....



2 comments:

ejdeejasmi said...

tahniah..best nya ada sports cam gitu..huhuu..nk join leh

ayien26 said...

leh....jom laa...jadi pemain import....aku msukkn name ea...