~~~

~~~

Ahmad Uzair

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, October 15, 2014

First Giveaway by Erza

First Giveaway By Erza 

*** sempena kelahiran putera kedua***




1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower


2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet 

3. Buat satu entri bertajuk "First Giveaway by Erza" dan 
letak banner di atas, backlink ke entri ini


4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!

Friday, June 20, 2014

Pekasam daging

Assalamualaikum...

Nikmati pekasam daging yg sangat sedap.. Sesuai dimakan waktu berbuka puasa dan sahur.. Untk pembeli hubungi saya, msj atau whatsup 0173615171

Wednesday, April 16, 2014

:: Ahmad Uzair di studio...~

Assalamualaikum....

tetiba rajin nak nulih... bkn tahap bersarang dh blog ni.. terbiar dh jadinye.. hehe
blog syok sendiri jer...

ok.. minggu lepas pegi bawak uzair pegi amik gambr kt studio.. saje-saje untuk kenang2an..

ada offer kat groupon so aku pn grab la.. xmahal pun dlm rm28 
dapat 20 gmbr dalam CD
9 gmbar yang dicuci, 1 8R, 3 5R, 5 4R
ok la kn...

janji dengan orang kedai gambar tu jam 6 petang.. hari tu kena kerja pulak..
nasib baik balik awal.. tp mmg dah mention awal2 dgn bos ada hal... hehe

abah uzair xdpt nak join.. keje...huhu..

mula2 je ok uzair amik gambar.. lepas tu dh start nanges2..
asik nak ke ibu jer... haish la anak.. nsb baik x mahal tau
org yg amik gmbr tu pn amik je gmbr. nak buat cmne...huhu

ni la antara hasil2 tangkapan...









ok la kn uzair... smart.. hehe

ibu bagi nenek 1frame, atuk 26 1frame...