Thursday, May 28, 2009

:: PuLaNg SudAh ::

ehheeh....selesai sudah kursus ku di INTAN....well, slama 4 hr ni byk gak la ilmu yg aku dpt....tp bak kata Pn yang mengajar aku tu...uat mse skrg ni IMATEC hanya uat kursus yang basic jer...lum smpi advance2 lg....pastu kursus2 berasaskn multimedia ni hanya akan dibuat 1thun 1kali....mungkin klu byk p'mintaan INTAN aku cuba anjurkan yang advance plak...heheheh best nyer...klu blajar kat luar mahal sgt...hmm beratus2....

byk rsa nya bende yang nak di story kan....n nak tunjukkn....tp mgkn bkn mlm ni...nnt la cuti2 nnt aku uploadkn hasil2 kerja aku dan teman2 masa kursus ari tu....

k....chow

No comments: