Monday, May 25, 2009

:: KiSaH SeMalAm ::




hehehe...awalnyer la aku dtg klas arini...tu pun sbb d org kejut..hehehe <== tengkiu CIK ...

hari ni pagi2 lagi da ujan...sib baek la kt INTAN ni tangga pun d atap....hmmm....smlm aku blk kul 2.30pg...gler ah..sib baek parkguard tu kasi masuk, tidak menapak la aku dr bwh nek ke hostel...mau pengsan 3 kali bru smpi agaknyer....hihii...


smlm aku kuar g lalala ngan teman2 lame....yan,raja n khai yg da putih tu..heheheheh...deme amik aku pun da kul 9.30mlm....pastu g amik raja kat puchong nun....sib baek kat puchong tu d tmpt men boling...mmg tu matlamt sbnrpun hehe..so kami pun men la boling kt IOI mall.....w'laupun jam da kul 11mlm hhehe...mmg nekad dak yan tu....men smpi 3 game lak tu...gler...well,skor plg tinggi aku tuk 1 game 145 jtuhn pin...hehehe...tu pun tuk game last....pas da lenguh2 tangan raja ajak g pekene char kuey tiaw....fuh, mmg best r..nak kne cr la tmpt tu blk.....


oleh sbb da lmbt masuk aku kne r nipu skit kt park guard tu...skit jer.....aku ckp g tgk mkck skit,pastu sesat tu yg smpi lmbt...ekekke...yan la ni ngajor aku...park guard tu pun cm blur2 jer...tu yg dia kasi aku msuk tu......


syukur.....tdak aku nak tdo mne mlm tu....sok nyer d klas lak tu...sib baek kul 9pg mule...hehehheh


k la... klas da nak start...nak amik ilmu byk2 lg ari ni...daaaa



1 comment:

dyana said...

halla....jom main bowling lg...test tgk sape lak menang kali ni...