~~~

~~~

Ahmad Uzair

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, July 4, 2012

:: Hasil Blaja Adobe Illustrator.. part 1...~

Assalamualaikum...~

Sekarang ni aku tgh bekursus di INSTUN behrang, Perak....Modul Adobe Illustrator.. jeng.. jeng.. hahaha

mmg best kusus kali ni.. sbb xpenah ader asas illustrator neh.. slalu gune untuk bukak vector yg download dri tenet jer..

ni ader beberapa lukisan masa dalam kelas.... saje nk share kt cni.. nnt mana tau da terer leh ketawa2 biler tgk balik... hehehe

Hari Pertama

 ni main conteng2 jer ni.. hahaha.. test2

 pastu kene lukis bendera Malaysia... comel x? haha

 pastu belajar cmne nak gabung shape, nak potong shape, nak asingkn shape...

 pastu blaja copy pastu paste byk kali dgn mudah ngan blaja nak cantikkn text

 pastu blajo lukis ikan... hahaha klako jer ikan neh.. ikan x tido..

 yang ni blaja nak buat mask

 yang ni cikgu soh deko logo sendiri.. hahaha men belasah jer... smart x?

yang ni mcm cop x? hehehe... pasni leh buat cop tuk company sendiri....

ader 2 hari lg kt cni... esok akan blaja nak lukis 3D plak... wehuuu.. xcited...nnt update part 2 plak.. k chow~

2 comments:

@YUNID@TI said...

comelnyaaa..... nanti nak belajar jugakkk.... nanti ajo kite bile balik nanti ekkk....

NOOR FAZLINA Duanam said...

kan da bg nota kt group... blajo2.. nnt leh lukis2